sananen Monityöstä

Ensimmäisiä hitsejä v.1972

Kummisedällä oli oma työpaja jossa pääsin näkemään hitsausta jo pikkupoikana ja olisin halunnut kokeilla, tyly vastaus oli "ei ole räkänokkien leikkiä". Olen samaa mieltä, mutten koskaan ole estänyt halukasta kokeilemaan.     

Mopo tarvitsi tehoputken ja korjaamista, itse tehtiin !

Koulu oli paikka jossa pääsin hitsaamaan ensimmäisen kerran, ja se oli ihmeellinen kokemus joka ei unohdu..  Kiitokset siitä herroille Hörkkö & Hörkkö

1970-luvun lopulla Verho-metallissa "kovien äijien" oppipoikana ohutlevykoneiden rakentajana, sen ajan hitsaustekniikat, lämpökäsittelyt hallussa . Asepalvelus tuli suoritettua tykistön asekorjaamolla Niinisalossa. Armeijan jälkeen alkoi telakoiden ja konepajojen kiertäminen Turun talousalueella. Lyhyitä työsuhteita ja paljon. Useiden vuosien jälkeen, v. 1996 oli aika aloittaa oma yritys. Monityö Jari Virtanen on perustettu "ajatuksella" rakentamisen ja sisustamisen puu-ja metallityöt. Jo varhaisessa vaiheessa jäi puurakentaminen pois ja valmistin "huuvia" mittatilaustöinä kuparista, messingistä, ruostumattomasta ja maalattuja.

     Viimeiset 13 vuotta on ollut metalli- ja koneenrakennustöitä lähes koko ajan insinööritoimiston työnä. Nyt toimitilojeni muuttaessa (2019) Naantaliin pienempään halliin, keskityn enemmän lyhyt kestoisiin töihin. 

Keskitymme laatuun

Ja luodaan sitä.

Kuvassa Arkkitehti Essi Similän suunnittelema tuoli.